دختر ۹ ساله جانباز مدرسه میناب، سرپرست معنوی پاراآسیایی ناگویا شد افزایش ۷ برابری تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته در کشور کسب مقام پنجم بانوی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی در کشور عدم حضور سرمربی کره‌ای تیم ملی والیبال ایران در کنار این تیم در رقابت‌های آسیایی کاهش سهم زنان در دریافت مجوز نگارخانه‌ها در کشور ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد اینفوگرافی | تنها در خانه؛ راهنمای گام به گام برای والدین بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا
سرخط خبرها
فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم

فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم

  • کد خبر: ۳۹۳۵۰۴
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: امروز برای نخستین‌بار شاهد حضور زن در هیئت نظارت بانک مرکزی، ریاست سازمان خصوصی‌سازی و ریاست سازمان هواشناسی کشور هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با تأکید بر رویکرد دولت چهاردهم در بهره‌گیری از ظرفیت زنان در سطوح تصمیم‌سازی و مدیریتی، اظهار کرد: برای نخستین‌بار چهار زن در دولت حضور دارند. بیشترین انتصابات زنان تا امروز مستقیماً توسط رئیس‌جمهور انجام شده است و تاکنون ۲۱ حکم از سوی رئیس‌جمهور برای انتصاب زنان در مسئولیت‌های مختلف از جمله ریاست سازمان استاندارد و عضویت در کمیته‌های شورای پیگیری قانون اساسی صادر شده است.

وی ادامه داد: همچنین در حال حاضر حدود ۲۸ معاون وزیر زن در کشور مشغول فعالیت هستند؛ عددی که در هیچ دوره‌ای سابقه نداشته است. همچنین در سطح مدیریت‌های استانی به‌عنوان نمونه در استان فارس چهار فرماندار زن منصوب شده‌اند که بیشترین تعداد فرمانداران زن در میان استان‌های کشور به شمار می‌رود و این رقم در ایران تکرار نشده است. در برخی استان‌ها نیز برای نخستین‌بار فرمانداران زن منصوب شده‌اند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به رویکرد وزارت کشور در این زمینه خاطرنشان کرد: نخستین حکم فرمانداری که وزیر کشور صادر کرد، مربوط به یک بانوی کرد اهل سنت بود. همچنین، امروز شاهد حضور بخشداران زن در کشور هستیم.

بهروزآذر با ارائه آماری از حضور زنان در مدیریت‌های محلی و قضایی، گفت: در حال حاضر بیش از ۳۷۰۰ دهیار زن، بیش از ۱۶ شهردار زن و بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور فعالیت می‌کنند.

وی تاکید کرد: در دولت چهاردهم تلاش بر این بوده که زنان جایگاه تشریفاتی نداشته باشند، بلکه در فضا‌های تصمیم‌گیری و مؤثر حضور داشته باشند. امروز برای نخستین‌بار شاهد حضور زن در هیئت نظارت بانک مرکزی، ریاست سازمان خصوصی‌سازی و ریاست سازمان هواشناسی کشور هستیم؛ مسئولیت‌هایی که کاملاً عملیاتی، کلیدی و اثرگذارند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.